Aanbod en tarief

Individueel
Coachingsgesprek: Voor wie met iemand samen wil kijken naar zijn eigen levenssituatie. Meer in het algemeen of op een speciaal gebied (relaties, werk, gezondheid).

Gesprek over levens- en zin vragen: Voor wie op een verdiepende manier naar zijn/haar eigen leven wil kijken.

Geestelijke begeleiding: Geestelijke begeleiding is de weg naar binnen gaan of op weg gaan naar de verbinding met datgene, wat groter is dan jij. Op die weg kun je van alles tegenkomen. Het kan je verder helpen daar in een gesprek bij stil te staan

Ritueel begeleiding
Een overgang in het leven kan gemarkeerd worden door er bij stil te staan en er in een ritueel vorm aan te geven. In ritueelbegeleiding zoek ik samen met jou/ jullie naar een passende vorm om zo’n moment neer te zetten. We kijken terug en vooruit en zoeken naar verdieping bij o.a.
• Geboorte
• Huwelijk, inzegening van een relatie
• Uitvaart
• Scheiding

Cursussen

- Tot leven komen
We laten verhalen tot ons spreken door er een opstelling van te maken. Door er expressie aan te geven beelden en via klank en muziek. Zo komen we onze diepe levenskracht op een nieuwe manier op het spoor.
Ook gaan we op een nieuwe manier tegen aloude verhalen aankijken. We gebruiken mythen, sprookjes en religieuze verhalen. Op aanvraag

- Je eigen weg gaan
Een cursus van een twee dagdelen waarin we twee verhalen opstellen. Wij volgen de gestalte van Jacob op zijn weg naar authenticiteit.
Op aanvraag.

Lezingen
Diepe inkeer en radicaliteit verenigen zich in de gestalte van de profeet Elia. Al eeuwen spreekt hij tot de verbeelding van mensen. In religie, maar ook in de kunsten.
Aan de hand van de Elias van Felix Mendelssohn –Bartholdy komen we in contact met de enorm impact die Elia nog altijd heeft.

Uurtarief
Mijn uurtarief is 75 euro. Indien gewenst is overleg over dit bedrag mogelijk.